جلسه شورای فرهنگ عمومی شهر دالکی برگزار شد

امام جمعه شهرستان دشتستان گفت: مساجد و مراسمات تاکنون مردمی بوده و باید مردمی نیز بماند.
به گزارش آفتاب بامدادان، صبح روز سه شنبه ۹ اردیبهشت ماه جلسه شورای فرهنگ عمومی شهر دالکی با حضور بخشدار مرکزی دشتستان، امام جمعه شهرستان، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دالکی و دیگر مسئولین در سالن اجتماعات شهرداری دالکی برگزار شد.
در ابتدای جلسه اعضای شورای فرهنگی پیرامون برنامه ها و فعالیت های انجام شده مجموعه خود توضیحاتی را ارائه دادند.
بخشدار مرکزی دشتستان با تبریک به مناسبت آغاز دهه کرامت، ولادت با سعادت حضرت معصومه(ع) و روز دختران و روز کارگر اظهار داشت: وجود شورای فرهنگ عمومی از این جهت حائز اهمیت است که عامل حفظ و اشاعه فرهنگ ملی و مذهبی ما در سطح شهرها و روستاها میباشد و این جلسه که با همت امام جمعه شهرستان، امام جمعه دالکی و دیگر مسئولین برگزار شده، نشان از اهمیت موضوع فرهنگ در جامعه و به ویژه در بین نسل جوان دارد.
صدیقه سعادتمند با تاکید به اهمیت موضوع فرهنگ افزود: اگر امروز اهمیت مسئله فرهنگ را در جامعه نادیده بگیریم، در آینده ضربات جبران ناپذیری را از مسیر تهاجم فرهنگی دریافت خواهیم کرد و کار شورای فرهنگی با پایان این جلسه آغاز خواهد شد و ما انتظار داریم مصوبات این جلسه از امروز تا جلسه بعدی در سطح شهر دالکی اجرا شوند و در هر جلسه گزارش عملکردی از کارهای اجرا شده را توسط مجریان دریافت کنیم.
سعادتمند در ادامه گفت: موفقیت ما حاصل نمیشود مگر با احصاء مشکلات و موانع، برنامهریزی، هماندیشی و پای کار آمدن همه مردم و مسئولین و به کارگیری همه اقشار جامعه از پیر تا جوانان و مشارکت دادن بانوان در انجام امور فرهنگی و مذهبی.
حجةالاسلام مصلح در این نشست با تاکید به موضوع جوانگرایی و مشارکت بانوان ابراز کرد: نگاه ویژه ای باید به نسل جوان و مشارکت بانوان داشت و آنها باید در هیأت و جلسات قرآنی نقش ایفا کنند و مساجد و نماز جمعه به سمت جوانگرایی برود.
وی با اشاره به تشکل گرایی افزود: فعالیت ها باید در قالب تشکل صورت بگیرند، تشکل ها شناسنامه دار باشند و هویت پیدا کنند، هیأت رونق بگیرند و مسجد به مسجد، حسینیه به حسینیه و کوچه به کوچه باید جلسات خانگی، روضه و هیأت مذهبی داشته باشیم.
امام جمعه دشتستان در ادامه افزود: شبکه سازی، وحدت رویه، همگرایی و یک صدایی در انجام کارها وجود داشته باشد و این مهم با تکرار چنین جلساتی و تبادل نظر در آنها صورت می پذیرد.
وی با تاکید به اهمیت مشارکت بانوان در امور فرهنگی و مذهبی تصریح کرد: مشارکت بانوان در انجام امور باعث می شود فرزندان و همسران آنها هم در جلسات حضور داشته باشند.
حجةالاسلام مصلح در ادامه گفت: مساجد و مراسمات تاکنون مردمی بوده و باید مردمی نیز بماند، مسجدی که مورد و نیازی دارد با نظر امام جمعه اولویت بندی شود و پیگیری شود که هر سال با کمک اوقاف مسائل یک مسجد برطرف شود.
امام جمعه دشتستان در خصوص اهمیت تبلیغات محیطی عنوان کرد: باید تبلیغات محیطی بیشتر شود تا افرادی که وارد شهر می شوند پی ببرند که شهر فرهنگی، مذهبی و دوستدار امام حسین (ع) است و تابلوهای مساجد و حسینیه ها برجسته باشد و سر کوچه و خیابان های آنها تابلو نصب شود برای افرادی که وارد شهر می شوند تا سرگردان نباشند و اگر می خواهند در مسجد نماز بخوانند راهنما وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه “حضور در نماز جمعه را غافل نشوید” گفت: مسجد محوری را مد نظر قرار داده و مثلا مسجد فاطمه زهرا (س) در روز تولد حضرت، مراسم ویژه داشته و سنگ تمام بگذارد و باید از هر پایگاه و مسجد افراد زیادی در نماز جمعه شرکت کنند و حضور افراد پر رنگ باشد و برنامه ریزی برای جذب جوانان و جوانگرایی نیز انجام شود.
امام جمعه دشتستان در ادامه گفت: به جوانان بها دهید، امورات مساجد را به جوانان بسپارید تا خودشان انجام دهند و ترغیب به حضور در مساجد شوند و آنها را برای شرکت در مسجد تشویق و جذب کنید.
وی افزود: شهرداری باید به مسجد بین راهی توجه ویژه کند، این مسجد برای عموم رهگذران و مسافرین است و باید تابلو هم داشته و مجهز باشد.
حجةالاسلام مصلح در خصوص تشکیل شورای فرهنگی گفت: این شورا با ساماندهی و کیفیت بهتر ادامه پیدا کند و جلسات ماهیانه برگزار شود و برای برگزاری مراسمات برنامه ریزی شود و مسائل در این شورا مطرح شود تا برنامه ها باشکوه تر و با وحدت رویه برگزار شوند.