چالش‌های اینستا، مین‌ گذاری امروز، انفجار فردا

اسماعیل سیاح

اسماعیل سیاحاسماعیل سیاح:

روزی که اینستاگرام چتر نحس خویش را بر فراز حریم الکترونیک کشور گسترانید، اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی، بجای ایستادگی دم بزنگاه متاسفانه پیجی برای خویش علم کردند و در جمع آوری فالور بیشتر گوی رقابت از همکاران ربودند. در بزنگاهی که عضو محترم شورا باید بصیرت به خرج می دادند و با اختیارات نابی که رهبر انقلاب به این افاضل تفویض کرده بودند، قدمهای انقلابی بر میداشتند؛ ولی شوربختانه در آن بزنگاه تاریخی آقایان در آرزوی رساندن تعداد فالورهایشان به رقمهای نجومی فالورهای شاخهای_مجازی مشغول بودند.

چه مفتضحانه از این شاخ ها جاماندند و این طنز تلخ تاریخ به نام آنها ثبت شده که فلان شاخ مجازی صرفا با داشتن هنر پخش لایو باد معده خویش برای عموم میلیون ها فالور از آقایان جلو افتاده است.
عزیزان قصه تلگرام به تکرار رسیده و اینستاگرام به لطف این سهل انگاری نابخشودنی بعنوان امپراطوری این شاخ ها همچنان پابرجا مانده است. اکنون چند دهه هفتادی گمراه مثل ندا یاسی و میلاد حاتمی و… با میلیونها فالور، رسانه ای همگانی در اختیار دارد که تهدیدهایی جدی از رسانه رایگان خود برای کل نظام فراهم کرده است.

سئوال جدی اینجاست که چه کسی این رسانه بزرگ را به شاخ ها پیشکش کرده است؟ آقایان اعضاء! اکنون در فاز دوم اجرایی نقشه اینستاگرام و شاخ هایش در ایران به سر می بریم. شاخ ها از آن سوی مرزها دعوتنامه گرفته اند و به کانادا، ترکیه، اتریش و انگلیس مهاجرت کرده اند، هزینه های مهاجرت و اقامت آنها در اروپا و آمریکا برایشان با افتخار پرداخت شده و اکنون در حاشیه امن در خارج از کشور اپوزیسیون هایی نجومی شده اند که در حال اجرای فاز دوم نقشه های نظام سلطه در داخل کشور هستند.

و سوال اینجاست که نظام مجبور است چه هزینه سنگینی برای دستگیری یک دختربچه دهه هفتادی یا هشتادی یا یک پسرک دهه نودی پرداخت کند.
اکنون سونامی فجیع چالش های اینستایی به سمت نظام و فرهنگ جامعه ایران نشانه رفته است. آقایان کلاه خود را بالاتر بگذارید این بچه شاخ های مجازی کوکی با چالش های متعدد اینستایی نظام را در چالشی فرهنگی، اجتماعی و امنیتی غافلگیر کنند. نگویید اطلاع ندارید که چند چالش شیطانی در معیت این بچه شاخها در کشور کلید خورده است، اگر روزی از نهنگ آبی و موموی وارداتی می ترسیدیم اکنون بچه شاخ ها چالش های ضد فرهنگی و امنیتی گسترده ای را در کشور اجرایی کرده اند.

اهداف اصلی این نوع چالش ها که اغلب آنها «خانواده» را نشانه گرفته اند، قبح شکنی حرمات اخلاقی و جنسی ابتدا در محیط خانه و خانواده است.
موفقیت گسترده آنها در همراه کردن نوجوانان و جوانان کشور با نقشه های ضد فرهنگی شوم اپوزیسیون غیر قابل کتمان است. آیا باید چشمان خویش را به روی چالش تظاهر نوجوانان به حاملگی نامشروع نزد والدین و انتشار گسترده آن در پیج شاخ ها ببندیم، آیا از چالش سیگار کشیدن غافلگیرانه نوجوانان جلوی والدین باید کبک گونه درمان سر در برف کردن را پیشه کنیم؟ آیا از کنار انتشار گسترده فیلم باد معده رها کردن دخترکان نوجوانمان جلوی خانواده باید بی اعتنا عبور کنیم؟

روشنفکری های تان، صبحانه های بی محل تان، ناآگاهی تان همچون تلگرام دوباره بر فضای حریم الکترونیک کشور سایه سیاه خویش را گسترده است. چرا از تصویب یک «نه» بجا دریغ کردید؟ چقدر کارشناسان گلو پاره کردند که اینستا به مراتب از تلگرام و غیره ناپاک تر است ولی شما در وسط این میدان ناپاک صبحانه ها تناول کردید دریغ از آنکه یک «نه» ی بجا در بزنگاه اولیه! دوستان نگاهی به پشت سر بیندازید روزی که ویچت و وایبر و نظایر آن فیلتر شدند چون در بزنگاه اولیه این اقدام انقلابی صورت گرفت دیگر بودن یا نبودن آن محلی از اعراب ندارد ولی اینستاگرام امروز چطور، به جرات باید اعتراف کرد تقریبا غیر ممکن است. اکنون دیگر، راهکار، بستن جوی نیست بلکه امروز وظیفه تاریخی اعضای شورای عالی فضای مجازی برخورد با مجریان چالش ها در داخل کشور است. چالش های مجازی هنوز عمر چندانی ندارند. در بزنگاه چالش های مجازی قرار داریم. تا چالش های مجازی، چالش گسترده ای برای نظام و کشور فراهم نکرده باید قانونگذار در اولین فرصت ممکن سکوت قانون را در برابر این پدیده شوم نوظهور بشکند و آنرا با فوریت به جرم مشخص کیفری تبدیل نماید تا در سهل انگاری تاریخی مسئولین، حداقل خانواده های ایرانی خود پا به میدان عمل بگذارند و جلوی چالشهای مجازی را تا چالشی جدی برای فرهنگ و نظام نشده از ریشه بگیرند.

6 نظر برای "چالش‌های اینستا، مین‌ گذاری امروز، انفجار فردا" ارسال شده.
  1. اقلیمی گفت:

    منکه با نظر شما مخالفم ؛ شبکه اجتماعی اینیستا در همه کشور ها وحود داره و کلی کسب و کار داخلشه و اطلاع رسانی خوب و قوی میشه ولی بهتر اینه که صفحات مبتذلش رو فیلتر کنن.
    توی گوگل هم کلی سایت بی اخلاقی بود که فیلتر شد و حالا سایتای خوب در دسترسن.

  2. بنده خدا گفت:

    عجب
    نظرتون در مورد این که موبایل رو هم از دست مردم بگیریم یا اصلا چرا باید تلوزیون داشته باشیم چیه ؟
    چرا یه نگاه به خودتون نمیکنید ببینید چرا جونا دارن از اونا الگو میگیرن؟
    یه مشت تفکر غیر قابل آپدیت، بیش نیستید
    چون سواد استفاده از اون رو ندارین
    صورت مسئله رو پاک میکنید.
    کاش روشن فکرای ما هم دست به قلم میشدن که هرکسی قلم به کاغذ نکشه.
    فعلا دوستان برای بدست اوردن موقعیت و قدرت دوستارن نشون بدن که تندرو‌تر از دیگران هستند و در همه چیز افراط دارند ان هم کور کورانه
    واقعا متاسفم

  3. احمد خواجه حسنی گفت:

    درود بر جناب آقای سیاح
    به صواب قلم راندید.
    دست مریزاد.
    امیدوارم متولیان امر به ساماندهی فضای مجازی عاجلانه اهتمام ورزند.
    منصور و مؤید باشید.

  4. نظر گفت:

    التماس تفکر
    امیدوارم سایه کوته فکران کم بشه

  5. رضا گفت:

    احسنت ساماندهی اینستاگرام ..
    انچه که ذکر شد به معنای حذف نیست
    به معنای مدیریت کردن است .

  6. رضا گفت:

    مدیریت این عزیزان یا حذف یا فیلتر
    اگر نگاهی به خود بیندازند شاید مشکل حل شود

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.