مجلس یازدهم و تغییر ساختار رسانه ملی

اسماعیل سیاح

به گزارش آفتاب بامدادان، یادداشت اسماعیل سیاح قائم مقام جامعه جوانان متحد اسلامی دشتستان با موضوع “مجلس یازدهم و تغییر ساختار رسانه ملی”به شرح زیر می باشد:

اسماعیل سیاح

“(صدا و سیما) این یک دانشگاه عمومی است یعنی دانشگاهی است که در تمام سطح کشور گسترده است. باید این دستگاه دستگاهی باشد که بعد از چند سال تمام قشر ملت را روشن کند، تمام را مبارز بار بیاورد، تمام را متفکر بار بیاورد، تمام اینها را مستقل بار بیاورد، آزادمنش بار بیاورد، از غربزدگی بیرون کند؛ استقلال به مردم بدهد.( صحیفه امام خمینی جلد ششم)”

با این مقدمه می توان گفت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب همواره بر نقش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در روشنگری مردم تاکید کرده اند.

ساختار رسانه ملی باید عوض بشود
تریبونی رسمی که ارتزاقش از بودجه دولت است و نتواند درد مردم را بگوید و از دولت نقد کند این نوع رفتار رسانه ملی باعث هجرت مخاطب می شود و این برای نظام و رسانه ملی مضر است. رسانه ملی که دستش زیر سنگ دولت است هیچگاه منتقد دولت نمی تواند باشد! رسانه ملی که نتواند یک برنامه انتقادی از دولت داشته باشد و از حقوق ملت دفاع و روشنگری کند مردم ناامید می شوند و کانال عوض می کنند و سراغ شبکه های معاند می روند که اینجا جریان رسانه ای معاند خوراک برایشان تهیه و راه درمان نشان میدهند آنهم طریقی دیگر!

مطالبه ملت از مجلس مومن انقلابی این است که دست رسانه ملی را زیر سنگ دولتی ها دربیاورند و فکری دیگر جهت تغییر ساختار رسانه ملی داشته باشند. رسانه ملی زبان گویای ملت است. نقش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از همه پررنگ تر است. صدا و سیما باید از یک سو فضا را بر روی منتقدان بگشاید از سوی دیگر لازم است سازمان صدا و سیما با تبیین صحیح مشکلات داخلی کشور و همچنین بیان عادلانه و شفاف مفاسد رخ داده و راه های مقابله با آنها به دور از هر گونه محافظه کاری و مصلحت اندیشی های کاذب اعتماد را به بدنه عمومی جامعه بازگرداند.

اگر رسانه ملی داد مردم و نقد شفاف گونه نداشته باشد و فریاد مردم را به گوش مسئولین نرساند به رسالت خود عمل نکرده. متاسفانه جریان نفوذی که در رسانه ملی است هیچگاه اجازه نقد و پاسخگویی مسئولین و دولتی ها را نمی دهند و جریان انقلابی هم که در رسانه ملی هستند نمی توانند برنامه ای داشته باشند جهت نقد دولت و پاسخگویی، زیرا دستشان زیر سنگ دولتی ها است و ارتزاقشان از محل بودجه دولت است، در نتیجه بودجه را قطع می کنند.

مجلس یازدهم چه راهکار و برنامه ای جهت حل این معضل دارد؟
بسیار لازم است که مجلس دلسوز به داد رسانه ملی برسد و با تصویت یک طرح تاریخی دست رسانه ملی را زیر سنگ دولتی ها بیرون آورد تا رسانه ملی به تکلیف واقعی خودش که یکی از آنها پاسخگو بودن مسئولین و روشنگری باشد ادای تکلیف کند.

در آخر، از آنجایی که مردم به مجلس یازدهم اعتماد کردند و اکنون نیز توقعاتی دارند بطور مثال در بحث شفافیتی که مطرح شد و متاسفانه خود شعاردهندگانش به طرح شفافیت در مجلس رای ندادند و استنباط است که رای نیاورد؛ انتظار است که یکبار دیگر نمایندگان جریان انقلابی و دلسوز، طرح شفافیت (که مطالبه ملت است) را بار دیگر در صحن علنی مجلس جهت تصویب مطرح کنند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.